A KEZELÉS EREDMÉNYE

Az elektrolízises szőrtelenítés NEM TARTÓSAN, HANEM VÉGLEGESEN távolítja el a szőrszálakat, a kezelt szőrtüszőkből TÖBBÉ MÁR NEM NŐ KI SZŐR.

Biológiai folyamatok (például szőrváltás) miatt visszanövés 5-20%-ban előfordulhat, ilyenkor ismételt kezelésre van szükség, ez után azonban a szőrszálak teljesen eltűnnek a kezelt felületről, az elektromos szőrtelenítés eredménye végleges.

A kezelés a test bármely területén (nem csak az arcon) alkalmazható, és mindenhol egyformán végleges eredményt nyújt.

A kezelt bőrfelület átlagosan 6 hét alatt regenerálódik. Az elektrolízis hatására ELTŰNNEK A BENŐTT SZŐRSZÁLAK, a korábban GYULLADÁSRA HAJLAMOS BŐRFELÜLET MEGNYUGSZIK, a pattanások eltűnnek, a bőr egyenletesebbé, szebbé válik.

Az elektromos epilálás folyamata türelmet és kitartás igényel, ezért nincs annyira előtérben manapság, mint más, könnyű és gyors eredménnyel kecsegtető eljárások (IPL, lézeres szőrtelenítés), TELJESEN VÉGLEGES EREDMÉNYT azonban CSAK EZZEL A MÓDSZERREL LEHET ELÉRNI. Ezt igazolja az a sok vendég is, akik más módszerekből kiábrándulva folyamodnak végül a valóban végleges megoldást nyújtó elektrolízises szőrtelenítéshez. Reménytelen eset nincs: AZ UTOLSÓ SZÁLIG MINDENT KI LEHET SZEDNI, A SZŐRTELENÍTÉS GONDJA pedig ezáltal VÉGLEGESEN MEGOLDÓDIK.